Рокери от Казанлък и Павел баня се включват в протеста

Близо 100 рокери от казанлъшкия клуб The Black roses MC, така и представители на клуба „Змейовете“ от Павел баня се включват в националния протест в София против плащането на целогодишна гражданска отговорност за моторите. Според рокери от цялата страна „В края на 2015 г. тихомълком бе приет новият Кодекс за застраховането!СДЕЛКАТА на застрахователното лоби и НС се състои в това, че сме задължени да плащаме ЦЕЛОГОДИШНА „ГО“ за моторите си!
В резултат на множество събрания на Мото клубовете в България и свободните мотористи- на регионално ниво и след Националната среща на МС-тата в Стара Загора, се стигна до общо решение за реакция, относно безумието със задължителната ЦЕЛОГОДИШНА ГО за моторите. “

Рокерите от Казанлък, Стара Загора, Бургас, Павел баня и Пловдив ще се съберат на паркинг до автомагистрала Тракия и ще се отправят заедно към София където от 12:00ч на  площад Народно Събрание от 12:00 ч.! ще се състои предупредителен митинг. Рокерите заявяват че Митинга не е политически!!!
Те настояват за постигането на адекватни и разумни условия за всички мотористи без изключение! Всеки опит да бъде политизиран ще бъде пресичан в зародиш!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram