Красимир Янков: Масовия спорт е изключително необходим в момента, в 21 век

Това каза днес народният представител от Коалиция за България Красимир Янков, който беше сред официалните гости на провелия се за втора поредна година Великденски турнир на спортен комплекс “Шампион”. Надпреварата е под патронажа на лидера на БСП и Партията на европейските социалисти Сергей Станишев.

На Цветница във футболния двубой се включиха 14 отбора, където във финалната среща състава на Рогача груп надигра Реал Мъглиж с 4:2. „Без да има нещо друго освен закачка все пак червените биха сините” пошегува се още Красимир Янков.

За първи път в програмата на тазгодишното издание се проведе и тенис турнир за смесени двойки, където Калоян Костадинов и Антоанета Маркова се пребориха за първото място в конкуренцията на 16 участници.

Сред официалните лица на събитието бяха депутатите от Коалиция за България Мариана Тотева и Атанас Пъдев. Наградите на победителите бяха връчени от заместник-областният управител Теодора Иванова, областният лидер на БСП Васил Самарски, началникът на РИО-Стара Загора Донка Симеонова и лидерът на БСП Казанлък Александър Минчев.

Пламен Димитров

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram