Три красавици ще мерят сили в „Талантите на Казанлък“

Красиви, умни и талантливи са участничките за месец април в „Талантите на Казанлък“. Но тук красотата е на заден план и важни са качествата, които притежават.

CvetelinaНай-голямата участничка е Цветелина Иванова Иванова. Тя е ученичка в 12-ти клас на Природо-математическата гимназия „Никола Обрешков“- Казанлък. Още от 7-годишна e част от школата „Diva Dancе“. Тези дванайсет години са й дали не само физически умения, а и са я изградили като човек, защото балетът те учи, че за да получиш – трябва да дадеш. И освен огромните усилия, трябва да вложиш сърцето и душата си. Тогава дори технически да не си перфектен, все пак ще докоснеш хората и твоето послание ще достигне до тях. В свободното си време обича да чете, да се среща с приятели, Желае да продължи образованието си и един ден успешно да лекува животни, но също така се надява, изкуството да присъства през целия й живот.

 

RadinaСледващата млада и синеока госпожица, е талант в сферата, която е избрала. А там най-важни са три неща – скорост, боулдър и трудност. Радина Добринова Димитрова е родена на 4 януари 2007 година в град Казанлък. Ученичка е в 1-ви клас в ОУ „Чудомир”. Упорито и борбено дете, което се запалва по един не толкова разпространен спорт – спортното катерене, като в него са включени три състезателни дисциплини – скорост, боулдър и трудност. Ради започва да се състезава през лятото на 2013 година, като за тази една година и половина е спечелила 21 медала и 2 купи от републикански и международни  състезания в Сърбия, Австрия и Румъния. Най-големите й постижения са Държавен Вицешампион за 2014 г. в дисциплината Боулдър, Държавен Вицешампион за 2014 г. в дисциплина “трудност” и Държавен шампион за 2014 г. в дисциплината „скорост”.

AntoniaЕдно изпълнение на Лили Иванова, изпято от малката и крехка „Мис роза” от недалечното минало, е емблема на третата участничка. Антония Иванова е на 9 години, ученичка в основно училище „Кулата“. Впечатлява с красивите си очи и ангелски глас. Само от една година посещава класа на Стефка Денева, а вече е сред изявените деца. Първите й изяви на голямата сцена са конкурси, като „По- по- най”, където печели първо място. Следват редица национални и международни конкурси, от които си тръгва с не едно призови места. Антония обожава българската музика и предпочита нашенските изпълнения. Мечтата й е да стане певица.

Момичето, което спечели най- много гласове за този месец, автоматично ще участва във финала за избора на „Талант на Казанлък“, който ще се проведе през месец юни.

Може да гласувате до 30.04.2015 г. на talanti.kazanlak.com

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram