Музей „Чудомир“ ни среща с Калин Терзийски

Среща с творчеството на писателя Калин Терзийски организира днес ЛХМ „Чудомир“, от 18:00 часа. В поредица от визити в страната авторът представя своята последна книга „Разкажи ми“. В нея Терзийски разказва за своите лични борби и големите теми в живота си.

Романът „Разкажи ми“ вече е достъпен на книжния пазар у нас, а официалната премиера на книгата бе в началото на февруари в София.

Следващата седмица, на 17 април, от 17:30 ч.  в ЛХМ „Чудомир“ ще гостува още един автор. Това е младият писател Тихомир Иванов. Той ще представи своята дебютна книга “Камино: Пътят на завръщането” – интригуващ и увлекателен разказ за пътешествието на младия писател по Ел Камино, прословутия 800-километров поклоннически маршрут до катедралата „Сантяго де Компостела“ в Испания.

Интересите на Тихомир Иванов са в областта на психологията и личностното развитие – в момента учи психология в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, участва и в реализирането на семинари за личностно развитие на Фондация „Същност”.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram