Поздравителен адрес от кмета на Община Казанлък Галина Стоянова до лекарите и медицинските специалисти

Уважаеми лекари, медицински специалисти, здравни работници,

Радостна съм от факта, че имам възможността да Ви поздравя по случай Вашия професионален празник лично от мое име, но и от името на Вашите съграждани, на хората, до които ежедневно достига Вашият труд и Вашите грижи!

 

В трудните години за родното здравеопазване, време на здравна реформа, съпътствана с много препятствия и промени, Вие, екипите на „ДКЦ Поликлиника“ и МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“, на специализираните лечебни заведения на територията на община Казанлък не се огънахте, не се разколебахте, не изневерихте на високохуманната си кауза – опазването на човешкото здраве.

 

Като кмет, но и като Ваш съгражданин, приемете нашите благодарности за Вашата вярност към мисията да се борите за човешкия живот и най-искрените ни пожелания за здраве, късмет, достойни условия на труд и живот, дълбока удовлетвореност от професионалното Ви развитие.

 

Използвам възможността да Ви уверя, че Община Казанлък полага и ще полага всички възможни усилия да работите в добри условия, да продължавате да развивате професионалните си квалификации и Вашият труд да бъде оценен достойно.

 

Честит Световен ден на здравето, честит празник!

 

Галина Стоянова

Кмет на община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram