Областният управител проф. Веска Шошева изказа благодарности на институциите, които бяха ангажирани с подготовката и провеждането на парламентарните избори

Областният управител проф. Веска Шошева и зам. областните управители Румяна Друмева и Димитър Драчев се срещнаха днес с представители на институции, които бяха ангажирани с подготовката и провеждането на парламентарните избори на 26 март. На срещата присъстваха окръжният прокурор Дичо Атанасов, комисар Илиян Илиев, директор на „Охранителна полиция”, председателят на РИК Теодора Крумова и зам.-председателят на комисията Междну Халид, главният секретар на Областна администрация Мария Алексиева и директорът на Дирекция АКРРДС Кремена Бухчева.

Проф. Шошева изказа своята благодарност към присъстващите за отличната екипна работа и добрата координация преди и по време на изборния ден. Тя изтъкна, че още в нощта след изборите е получила позитивни отзиви от членове на секционни комисии от областта за отличната организация и ред, които осигуриха бързото предаване на бюлетините и останалата документация.

От своя страна представителите на институциите също благодариха на ръководството на Областна администрация за доброто взаимодействие на всички нива.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram