При пазарлък за апартамент казанлъчани ще питат „експерта“ Цв.Цв.

За преценка и пазарлък колко да похарчим за квадрат, когато избираме апартамент, казанлъчани са категорични – ще се допитат до Цветан Цветанов. Това съвсем не е първоаприлска шега, а 65% от отговорите на въпроса в ежеседмичната анкета на сайта ни www.presstv.bg: „Колко на квадратен метър бихте дали за апартамент?“.

Сарказмът на доброволно участвалите и най-голям процент като резултат в допитването визира скандалните разкрития по „Апартаментгейт“, които очевидно произвеждат втория човек в ГЕРБ  и ексдепутат в експерт по алъш-вериша с жилища на силно занижени цени и придобити чрез търговия с влияние.

Най-малко отговори са дадени в полза на опцията „1 000 евро за квадрат“, толкова биха се изръсили едва 3% от анкетираните. 6% биха се охарчили с 500 евро, а 18% – 350 евро.

8% ще направят проучване на ямата за бъдещия строеж, както това е сторила бившата правосъдна министърка, и ще преценят как да се пазарят. Те са се спрели на възможния отговор: „Зависи от изкопа“, осланяйки се на станалата популярна отскоро практика на Цецка Цачева да хареса лукса на бъдещия си апартамент по изкопа в началото на строителните дейности. Практика, която я отстреля от поста на министър.

Снимка горе: Колаж от Фейсбук

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram