Благотворителен пролетен бал

За втора поредна година община Казанлък и фондация „Сийдър” организират Благотворителен пролетен бал, който ще се проведе на 6-ти април от 19.30 ч.. Целта на събитието е да се наберат средства за качествена индивидуална грижа за деца и младежи в неравностойно положение, повечето от които с увреждания, настанени на територията на града. Събитието се осъществява и с подкрепата на Търговско-промишлената палата на гр. Казанлък.

Благотворителният бал ще се състои в ресторант „Зорница”, парк Тюлбето, и включва развлекателна програма, музика на живо, коктейл и тристепенно меню. Водещ на събитието и тази година ще бъде Пейо Филипов, познат от популярното предаване по Нова ТВ „Имаш поща”, а за настроението на гостите ще се погрижат музикантите от Камино Бенд. Централна част в програмата ще заемат благотворителен търг с уникални колекционерски предмети, предоставени от популярни личности от публичната сфера и телевизионния ефир, както и томбола, с атрактивни награди. Сред тях са уикенд за двама в Хилтън София, уикенд за двама в спа хотел Севтополис в Павел баня, кошница с шоколадови изкушения и много други.

Фондация „Сийдър“ е българска неправителствена организация, която управлява 3 Центъра за настаняване от семеен тип и едно Защитено жилище в гр. Казанлък, в които живеят общо 43 деца и младежи в без родителска грижа, 31 от които с увреждания. С миналогодишната си благотворителната кампания „И аз съм дете от твоя град” и благотворителния бал от 2016г, фондацията успя да набере близо 19 000 лв., които бяха инвестирани в дофинансирането на една от къщите в града.

Всички средства набрани тази година ще бъдат инвестирани в програми, съобразени с индивидуалните нужди на децата и младежите. Това включва: рехабилитация, кинезитерапия, терапия на говора, сензорна интеграция, трудова и арт терапия, професионални курсове както и помощни средства,  съобразени с индивидуалните физически нужди на децата и младежите с увреждания.

Кувертът е на стойност 50 лв. и включва коктейл, вечеря и напитки по време на вечерта. Присъствието си може да потвърдите до 4-ти април  на office@cedarfoundation.org или на тел.: +359 882 55 22 90.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram