Безсилието на казанлъшката кметица вдигна неимоверно рейтинга на Жоро Манев и МГ „Вис виталис”!

Жоро, нали знаеш, че за близо 23 години, въпреки няколкото настървени опита от местни управници,  никой не  успя да заглуши гласа на истината – най-напред на радио „Вис виталис”, а след това и на Пресс ТВ, на която ти – за наша гордост! – си лицето.

Ти си лицето и на журналистиката в Казанлък, не случайно те наричат „топ-журналиста” на града и региона. Разбира се, че Галина Стоянова, която уж много те харесва, в прегръдка с прокурора Кацаров, очакващ повишение, по теб ще удари! За да си правят сметка другите журналисти: как да бъдат „мили” с местната власт и да не я притесняват с разни там „проблеми на гражданите”.

Навярно не си и мечтал за чак такъв висок рейтинг, какъвто имаш от ден-два благодарение на безсилието на казанлъшката кметица.

Работи спокойно и както досега! Радио „Вис виталис” и Пресс ТВ имат нужда от твоето перо и твоя глас, а слушателите и зрителите ни –  от твоята ИСТИНА, която е тяхната ИСТИНА!

Това не е официална „декларация” за подкрепа, това е колегиално и приятелско рамо, на което, доказано е през годините, може да разчита във всеки един момент всеки един от нас – като работещ в най-авторитетните казанлъшки медии.

Така е било винаги, така ще е и сега!

Всички сме  до теб и с теб!

Екипът на Медийна група „Вис виталис”

 

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram