За мъжете на „Казанлък“ първенството приключи

Мъжете на „Казанлък” не успяха да преминат четвъртфиналните плейофи на победителите и класиралите се втори в НВГ. След победа и две загуби от софийския „Септември Про синема”, завършил на второ място на Северозапад, съставът  с треньор Съби Кафеджиев отпадна от надпреварата, даваща право на място във Висшата лига при мъжете.  След загубата в Казанлък с 3:2 от гостуващия софийски тим, мъжете ни не успяха да влязат във финалната четворка, в която ще се играе по схемата „всеки срещу всеки“. Мачовете са през април.
Казанлъчани ще пробват отново да пробият във Висшата лига от есента на 2015 година. За първа година, появата на представителен тим на ВК „Казанлък” в мъжкото направление само по себе си е немалко постижение.
След изиграването на редовния сезон във всичките четири „А“ Национални волейболни групи, казанлъчани спечелиха убедително първото място на Югоизток. Шампиони в другите 3 групи станаха „Град” от Белоградчик в Северозападната, „Черноморец” от Бяла в Североизточната и благоевградския „Академик” в Югозападната група.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram