Седми фотографски конкурс „Човекът до мен“

Фотосите на 42 автори попадат във финалната изложба на 7-я национален фотографски конкурс „Човекът до мен”, който се организира в рамките на Чудомирови празници. Поредният салон показва изключителното качество на представените снимки, сподели при откриването председателят на журито и организатор на конкурса Бедрос Азинян.
Над 1300 фотоса се бориха за участие във финалната изложба. Сред избраните фотокартини има изключителни портрети, репортажи, черно бяла и цветна фотография, която показва и съвременните тенденнци на фотоизкуството. Сред участниците във финалната изложба, която е експонирана и може да бъде видяна през следващите две седмици в залата на ул. „Искра” 4 в Казанлък са фотоси на водещи фотограф художници от България.
Във финалната изложба попадат фотографии и на трима казанлъчани. 6 награди раздаде 6 членното жури, оценяващо фотосите. С първа награда и статуетка, която ще бъде връчена за първа година е удостоена Мария Саломе Салса от Бургас. Призьорите ще получат наградите си по време на церемонията по закриване на чудомирови празници на 1-ви април. Самият конкурс се организира в памет на фотограф художника Артин Азинян, който е сред основоположниците на съвременното фотоизкуство в Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram