На езика на омразата и дори ксенофобията ние ще отговорим с любов и толерантност!

Здравейте, приятели!

На 26-ти март предстои да направим своя избор за нашето бъдеще и за бъдещето на децата ни. Най-важното, което искам да знаете, е, че всеки, който се опитва да ви противопоставя едни на други, всъщност е против самите вас. Сега е моментът, всички ние, и християни, и мюсюлмани, всички етноси да дадем исторически урок на онези, които си мислят, че могат да ни надзирават, наставляват и разединяват.

ГЛАСУВАЙТЕ С № 9 ЗА ДПС!

На езика на омразата и дори ксенофобията ние ще отговорим с любов и толерантност!

Политиката започва от най-ниското ниво, от нас хората и от нашата мъдрост. България има нужда от дела. Има нужда от това, което се постигна в периода, когато ДПС управляваше страната – 2001-2009. ДПС като партия никога не е поставяла на изпитания с предложенията си българския бюджет, джоба на българския данъкоплатец.

Днес големият проблем е бедността и демографската криза. Ние от ДПС знаем как могат да бъдат преодолени, а именно: с инвестиции, ръст на икономиката, нови работни места и нарастване на доходите и пенсиите, качествено здравеопазване и образование като основен национален приоритет.

Ние от ДПС сме достатъчно мобилизирани да се справим с поетите от нас ангажименти. До 26-ти март всички неуспели партии, всички неуспели и изчерпали се политици ще оправдават немощта си с нас, но ДПС е и ще бъде предвидим партньор, на който може да се разчита и след изборите.

Програмата на ДПС не е догма – тя е отворена за всички вас, които имате идеи и искате да ги развивате. Тази програма става и ваша, обща наша.
Вярвам, че на 26-ти март разумът ще надделее над провокацията, разединението ще приключи и изборът ви ще бъде с бюлетина № 9.

Ваш,
ХАЛИЛ ЛЕТИФОВ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram