МЛАДИТЕ СОЦИАЛИСТИ В КАЗАНЛЪК: НАШАТА ЦЕЛ НЕ Е ПРОСТО ДА БИЕМ ГЕРБ

Да поискаме промяната в неделя  с №10 за себе си, за семействата си, за България

Близо 200 млади социалисти  и фенове на лявата идея от Казанлък се срещнаха с кандидатите за народни представители Васил Самарски, Пламен Караджов, Донка Симеонова, Моника Динева, Спас Момов и Теодора Иванова.

„Трябва да победим на 26-ти март, за да дадем надежда на хората. Нашата цел не е просто да бием ГЕРБ. „БСП за България” има програма за управление на страната ни, която е в подкрепа на младите хора, така че нашите връстници да се върнат в родината.”, каза секретарят на Младежкото обединение на БСП в Казанлък и член на Предизборния щаб Георги Михов. Той представи какво искат младите -да учат в България, да имат работа в Казанлък, в страната  и да правят бизнес тук в родината при нормални условия.

„Всичко това, което искате е записано в програмата на „БСП за България” с конкретни мерки  за подпомагане на младите хора, на родителите, на семействата.  Приетият от ГЕРБ закон за предучилищното и училищно образование ще бъде отменен, ще бъде изработена национална карта: образование-икономика още в първите дни на кабинета Нинова,  икономическата програма за подпомагане на малкия и среден бизнес ще даде резултат още в първата година на управление на БСП”, това са част от приоритетите, каза кандидат-депутатът за 44 НС Васил Самарски. Шестимата кандидати  представиха основната задача в програмата на „БСП за България” – българско производство, българска икономика, българско земеделие, български фирми, български стоки на българската трапеза.

„Отиваме на тези избори като един отбор от съмишленици, които искрено вярваме в това, че можем да променим България и имаме ясна програма как да го направим. Станете част от нас и ни подкрепете с номер 10 в бюлетината, за да защитим България от послушковци и продажници. Да си върнем държавата!”, призова Самарски.

„На 26 март да сложим край на паралелната държава !! Държавата, в която съдбата ни струва един СМС.”, подчерта кандидатът за 44 НСПламен Караджов. По думите му търпимостта на българите е изчерпана, „на никой не му харесва българите да сме икономически зависими, безработни,  работещи бедни. В неделя да се мобилизираме и да докажем,  че ГЕРБ са вече история и да ги пратим там, където им е мястото“.

Кандидатът за народен представител Донка Симеонова заяви, че образованието е в основата на развитието! „За БСП образованието е реален приоритет! БСП се бори за образование, което подкрепя младите хора да бъдат знаещи, можещи,обичащи България и  учителите, за които да важат думите на нашия лидер: „Когато учителят влиза, въздухът трябва да трепери от уважение!“, каза Симеонова.

Да направим Промяната в България на 26-ти март с общи усилия и загриженост. Знам, че програмата на БСП ще изведе България от кризата и ще ни даде най-сетне посока за развитие.Нека заедно сбъднем мечтите си тук в България. Гласувайте за нашия екип на „БСП за България” с номер 10 в бюлетината, призова и Моника Динева, кандидат за депутат.

„Днес, „БСП за България” е готова с предложения за конкретни мерки в подкрепа на младите родители и младите предприемачи. Съхраняване на българския род, запазване на българщината и поощряване на българското са основни направления в програмата ни, защото запазване на традициите на един народ са в основата на неговото самочувствие и просперитет.”, подчерта кандидатът за народен представител Теодора Иванова, доскорошен лидер на младите в Казанлък.

Да поискаме промяната в неделя  с №10 за себе си, за семействата си, за България, заключи кандидатът за народен представител Спас Момов, който представи конкретните мерки в сектора земеделие.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram