Клуб „Роза“ с шеметен концерт-феерия за 25-годишния си рожден ден

Клубът по спортни танци „Роза“ при Общинския детски комплекс „Св. Ив. Рилски“ с ръководители Ваня и Петър Радеви ще отпразнува своя 25-годишен юбилей.

Клубът е създаден през 1990 година в ОДК с идеята да популяризира и развива спортните танци на територията на Община Казанлък. През тези 25 години ръководителите Ваня и Петър Радеви са създали стотици танцови двойки, които представят града и страната ни на престижни национални и международни турнири.

Клуб „Роза“ започва да бележи успехи още при създаването си. Танцовите двойки участват и във всички представителни мероприятия на Общината. Повече от десет са елитните танцови двойки, които достигат най-висок международен клас и представят достойно България в международни турнири в Италия, Чехия, Словакия, Русия, Сърбия, Австрия, Румъния и Македония. Клубът има шампиони при децата, юношите, младежите и начинаещите. С невероятното си майсторство и финес, танцьорите на КСТ „Роза“ не веднъж вдигат залите на крака. Еуфорията и радостта на публиката съпровождат всяко тяхно представяне на сцена. Гражданите и гостите на Казанлък могата да се насладят на специалната юбилейна програма в залата на Читалище „Искра“ на 28.03.2015 год. от 19 часа., където невероятните танцьори ще покажат своите умения и финес, поднасяйки много танцови изненади.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram