Васил Самарски: Когато става дума за България-няма ваши, няма наши- всички сме равни!

Кандидатите от #БСП за България  Васил Самарски, Пламен Караджов и Спас Момов припомниха пред жители в #община Павелбаня, че ДОСТ беше създаден по времето на ГЕРБ и с помощта на ГЕРБ. „ДОСТ подпомогна президентската кампания на ГЕРБ. Открито имаше призоваване и на лидера им, и в Турция да се гласува за Цачева.  От БСП смятаме, че това че сега ГЕРБ мълчат е в подкрепа на ДОСТ, за да могат да влязат в парламента и да им бъдат партньори в следващото правителство.”,  това каза пред жители на с. Горно Сахране кандидатът за народен представител от Коалиция „БСП за България”  Васил Самарски.
„И дoceгa чaĸaмe дa инфopмиpa бългapcĸия нapoд Бойко Борисов ĸaĸви paзгoвopи e пpoвeл и ĸaĸви aнгaжимeнти e пoeл в Турция при срещата си с Ердоган тaм. Hямaмe oтгoвop нa тoвa. Taĸa чe ниe в #БСП ги oбвъpзвaмe – ГEPБ и ДOCT ca зaeднo. Когато става дума за България-няма ваши, няма наши- всички сме равни!”, подчерта Самарски.
Тримата представиха програмата и конкретните мерки, заложени  в #Поискай Промяната на левицата и отговориха на въпросите на гражданите, свързани със сигурността и обществения ред в малките населени места, където хората живеят в страх и се надяват на истинска промяна на 26-ти март.

1490181423-krqzjvgnxjh1490181423-waoqcxgeejv

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram