Пламен Караджов във Фейсбук: Защо избяга кметът Стоянова?

Продължавам да подкрепям справедливите искания на протестиращите в Общинската болницата. Но се питам:

• Защо кметът на ГЕРБ в Казанлък не иска да се срещне с медицинските сестри?

• Защо отказва да чуе исканията на казанлъшки граждани? Така г-жа Галина Стоянова не искаше да чуе и решенията, които предлагахме от БСП за Общинската болница.

• Защо продължава да заблуждава казанлъчани и персонала на МБАЛ „Д-р Хр. Стамболски“ за някакви 1,2 млн. лв. помощ, след като дълга на болницата е два пъти по голям?

• Защо г-жа Стоянова и ГЕРБ гласуваха 549 хил. лв. допълнителни пари за сметосъбирането? От там ли ще си плащат предизборната кампания?!

Неведнъж кметът показа, че няма воля да се обсъдят и решат спешните проблеми в общинското здравеопазване, които имат нужда от незабавни решения не утре – ДНЕС.

Ще й припомня на Госпожата собствената й Управленска програма, в която е написала: „Продължаваме с подкрепата и финансирането на общинското търговско дружество МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ за утвърждаването му като най-стабилното общинско болнично заведение в региона. Здравеопазването – основен приоритет за сигурността и спокойствието на гражданите”.

Днес кметът побягна. От кого се страхува?

•От „най-обикновените медицински сестри“?

•Или от омбудсмана на България? А можеше да каже на г-жа Мая Манолова колко са дълговете на Болницата и че този милион няма да стигне за тяхното погасяване.

А може би има основателни страхове. Напр. да се страхува да не бъде номинирана за кмет?!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram