Благодарности от Кмета на Казанлък към Полицията за добрата работа за 3 март

Галина Стоянова се обърна с благодарствен адрес към старши комисар Николай Кирков, директор на Областна дирекция на МВР – Стара Загора и главен инспектор Стойчо Крачолов, началник на РУ“Полиция“- Казанлък. От името на своя екип и лично от свое име, Кметът на община Казанлък изказа „искрена благодарност за отличната организация, координация и провеждане на честванията за Националния празник на България 3 март и 139 години от Освобождението на България!“.

 Към ръководителите на МВР Галина Стоянова отбеляза: „Благодарение на високия професионализъм на Вашите служители и успешното им взаимодействие с отговорните лица от Община Казанлък стотици казанлъчани се довериха на организирания от нас автобусен превоз и безпроблемно посетиха легендарната Шипка.“.

 На началото на прохода край град Шипка общински служители раздаваха на всяко МПС информационни брошури, които да ориентират посетителите за организацията на движението. В празничния ден от центъра на Казанлък към Шипка тръгнаха 12 автобуса, с близо 800 родолюбиви казанлъчани и гости на града. Всички те, за разлика от миналата година, стигнаха до върха спокойно и много от тях благодариха за това. Позитивни бяха впечатленията и на медиите.

 Предвид затрудненията с придвижването в минали години и направените изводи и подобрения Кметът на Общината изрази удовлетворение от осигурените безопасност, удобство и радост на многократно повече жители на Казанлък, за да се присъединят към тържественото множество на връх Шипка. „Това ни дава увереност да продължим да надграждаме и обогатяваме празничната програма на Община Казанлък с нови, разнообразни мероприятия.“, посочва Стоянова в благодарствения адрес към полицейските служби.

Пресцентър на община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram