Жените-социалистки в Казанлък: „Как прекрасно е да си жена“

„Как прекрасно е да си жена“ е    проект на жените – социалистки, който стартира през м.март. „Инициативата включва  серия от срещи с активни  и талантливи жени. Идеята е казанлъчанки да изваят образа на силната и успешна жена, която има безброй вълшебни лица в динамичното съвремие.”, каза председателката на Обединението на жените-социалистки Мария Бресковска.

„Пълноценна и смислена е ролята на майките, съпругите, любимите, сестрите, грижовните баби,  дамите, които достойно се справят  в семейството, на работното място, в бизнеса, културата, спорта, политиката и правят живота по-спокоен и красив. Тази магия трябва да се представя, за да превръща  възможностите  в решения и  надеждите  в реалност.”, обобщиха жените от левицата. Те припомниха историята на международния ден на жената – 8 март, роден в борба и изпълнен с копнежа за свобода и равноправие. С усмивка и настроение дамите се обърнаха с пожелание към всички празнуващи днес:

Поздравяваме ви с Международния ден на жената! Помнете, че жената е красота и сила, обич и огън, жената е онова създание, което с нежна сила превръща всичко в живот, енергия и позитивен заряд! Бъдете активни, вашата позиция е нужна на обществото.

Честит празник,  мили дами, бъдете обичани и много усмихнати!

БСП-Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram