Посланикът на САЩ пристига за кръгла маса в Стара Загора

Кръгла маса на тема “САЩ-България: Икономическо партньорство за повече бизнес възможности” организират  Община Стара Загора, Посолството на САЩ и Американска търговска камара в България. Кръглата маса цели да привлече представители на местния бизнес да участват в дискусия по актуални за Стара Загора въпроси, свързани с икономическото развитие на региона. По време на събитието ще бъде представена повече информация за нови проекти на Община Стара Загора.
Експерти от посолството на САЩ от търговския, икономическия и консулския департаменти ще представят услуги и програми, насочени към българските компании. Инвеститори от региона ще споделят своя опит и изложат свои виждания за подобряване на бизнес средата. Форумът е насрочен за 12 март.

Участие се очаква да вземат Н.Пр. Марси Б. Рийс, посланик на САЩ в България,  Валентин Георгиев, Изпълнителен директор, Американска търговска камара в България, Живко Тодоров, кмет, Община Стара Загора, Георги Ранов, областен управител, Област Стара Загора .

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram