Запознайте се с холистична концепция за красота в клуб „Хармония СПА“

Уъркшоп „Добре дошли в бъдещето” отваря врати за всички, които искат да се запознаят с холистичната концепция за красота с корективна цел в комбинация с авангардна технология за завладяващо красиви мигли.

 

Утре 28.02.2015 г., от 11:00 часа в клуб „Хармония СПА” в Казанлък казанлъчанки ги очаква презентация на метода Herbs 2 peel-два различни подхода за третиране на кожни недостатъци,базирани на силата на чистите билки/Alex Cosmetics/. Ще бъде презентирана и истема за извиване на мигли и полуперманентна спирала/Lash Lift+Lady Lash-Ionto Comed/.

Демонстрациите ще направи Калина Георгиева-бранд мениджър на Аlex cosmetics и Lash Lift/Lafy Lash-Ionto Comed-Германия,

„Лидера Трейдинг” ЕООД,

 

Очаква се на уъркшопа още и споделяне и популяризиране на успешните практики на фирмата от Германия за устойчива регенерация на кожата в дълбочина при условията на съвременния динамичен живот,плюс най-бързо развиващата се тенденция в световната козметична индустрия за обемни и дълги мигли.

 

Събитието е отворено за всички заинтересовани-необходимо е само желаещите да се регистрират предварително на рецепцията на клуб „Хармония СПА”.

 

В програмата е включено още представяне на марката „Алекс козметикс” и холистичния подход в помощ на подмладяването и анти-ейдж превенцията. Опции за неинвазивно коригиране на кожните несъвършенства,уплътняване и стягане на лицевия контур, белези и хиперпигментация.

Присъстващите ще имат възможност да се запознаят с нови естетични техники от „Йонто комед” за повдигане и удължаване на миглите.Прилагане на полу-перманентна спирала за увеличаване обема на тънки и къси мигли с 30%.

 

Гратис изненади ще посрещнат публиката, сред тях освежаващи напитки и вкусни хапки, рекламни материали и тестери на презентираните продукти за всички присъстващи, атрактивни промоции на услуги и клиентски комплекти в деня на събитието.

 

Програма за деня:

 

11,00 – представяне на гост-лектора и старт  на събитието.

 

11,00 – 11,10 – презентация по предварително обявените теми.

 

11,10-12,30 – практически демонстрации  на два вида процедури и широка дискусия с въпроси и отговори,максимално практически ориентирана към аудиторията.

 

12,30-13,00 – кафе пауза с освежаващи напитки и вкусни хапки за тонус и енергия.

 

13,00-13,30 – възможност за индивидуална консултация с г-жа Калина Георгиева.

 

13,30- закупуване на промо ваучери и продукти.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram