Новини от вас: 16 МИЛИАРДА СМЪРТ

Уважаема Пресс ТВ, първо искам да Ви благодаря за честната гражданска позиция!

Да, всичко е рекламен трик, току-що го признаха по бТВ. Целият български политически живот е едно фиаско, което се разиграва пред очите ни и от поведението, думите и делата на политиците става ясно че това е така. Михаил Неделчев, професорът, току-що каза, че като наближат избори, партиите започват да се държат популистки. Не знам дали в това число слагаше и ГЕРБ, понеже той на времето се изтърва по една телевизия, че бил крайно десен, нещо, което не отиваше на човек с неговия ранг в органа, решаващ изборните резултати. Да, решаващ, защото отдавна не вярвам, че народът е суверен или пък фактор, определящ резултатите от изборите, които винаги се решават някъде другаде, в една стаичка без урна, на тъмно.

Та Михаил Неделчев и Божидар Димитров, тези сатрапи на българския народ, наред с ГЕРБ, се подиграха леко с партиите, които гласуваха заема от 16 милиарда. Не веднъж към казвала, ще го кажа и пред Вас, че докато се изплаща заема, ГЕРБ вече няма да ги има като партия. Както сега и помен няма от НДСВ, Евролевицата, РЗС и прочие еднодневки на политическия фронт.

И какво излиза сега? Българският народ плаща, болен здрав носи, а емлематични гербери крадат. Вижте проф. Стоян Тонев! Гербер за чудо и приказ! Крадец като цялата им партия.

Синът ми е наемен войник, сега при тях усилено се заговори за съкращения, веднага след като лъсна голата истина за ВМА. Най-голямата болница в България. И винаги е така, като дойдат на власт. ГЕРБ, имам предвид. Големите генерали и полковници си остават на службичката, макар и пенсионери, досущ като в община Казанлък, а теглят редовите войници, сержантите и низшите офицерски чинове.

А и този, военния министър, земеделеца – говори се, че е превърнал министерството в земеделска кооперация. Назначил вътре всичките си колеги от земеделската си кооперация, пиар му била секретарят на кооперацията му.

А Стоян Тонев крал, крал, че се забравил. И вижте как оправдаха Цветан Цветанов тоя корумпиран български съд. Крал пари, за да подслушва и оневинява престъпници, а сега теглим заеми, в пъти по-високи от това, което искаше Орешарски. За да бъда по-точна, ще припомня пак – 16 пъти.

Е как да вярвам на тази държава? ДПС и АБВ изиграха цирк, всъщност серия от циркове, как няма да гласуват заема. И какво стана на края? Излезе финансовото министърче с една неубедителна реч, момченце, което не е помирисвала и казарма, и изведнъж успя да убеди двете големи партии да ги подкрепят със заема. А защо никой не казва какво стана с Христо Бисеров, техният най-виден крадец. Осъдиха ли го, не ли? Къде се изгуби? Същото ще стане със Стоян Тонев. Това, което стана с Цветан Цветанов. Ще го мотаят, чак докато след години дневният ред на обществото се смени. И няма да бъдат актуални престъпленията му. И чак тогава ще се реши окончателно делото му, че бил невинен!

16 милиарда! За да могат пак да ги откраднат. Ако си мислите, че на някой от политиците, без значение от БСП или която и да било партия, мисли за народа, на висшите си постове, жестоко се лъжете. Поставете се на тяхно място. Те имат кредити, заеми, лизингови транзакции, затънали са в дългове по изплащане на вилата на Кайманите, яхтата, чартърния си самолет, единственото което ги вълнува е как да увековечат наследството си до девето коляно. Когато не са в пленарна зала – крадат. Когато с в парламента, влизат само, за да подготвят кражбата си, гласувайки милосърдни заеми.

Къде е Левски? Народе???? С четири въпросителни. Както го е писал той в тефтерчето си. Докога ще спиш, кога ще се опомниш? Волен Сидеров, който навремето много харесвах, но сега не понасям, беше прав вчера пред парламента. Мая Манолова също. Българският народ премълча смъртта си, която ще преживее 16 пъти в близките няколко години.

Позволете ми да запазя анонимността си, защото съм учителка в казанлъшко общинско училище и могат да ме уволнят. Те всичките ни директори са гербаджии. А и синът ми е наемен войник, страх ме е да не го съкратят, има две малки деца, жена му е безработна.

Ето това ни е държавата. Има работа за тебе, само ако си крадлив политик. Останалите сме техни роби.

 

С уважение:

 

Една майка на войник

 

Материалите в „Новини от вас“ се публикуват без редакторска намеса!!!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram