Новини от вас: КМЕТИЦИТЕ СЕ КИСКАТ, ОБСЪЖДАТ СЪВЕТНИЦИТЕ ОТЗАД

Осмелявам се да ви пиша за пръв път. Досега съм чел коментарите във Фейсбук, но никога не съм ви писал.

Гледам вашата телевизия редовно, защото по нея си личи кой какво гледа в общината. Бесен съм ония крачки, които се кискат на всяка общинска сесия зад гърба на съветниците. Ето пак, както сте писали и вчера. На какво се смеят, на простотията на нас избирателите ли, че гласувахме за тях? Сякаш са на махленска седянка и се кикотят кой ги пощипал по дупето?

Това на какво прилича? Това поведение на политици ли е , как не се съобразяват, че в залата има съветници които ги гледат, ами не само, има и камери, които ги заснимат?

Ама вие много хубаво ги показвате, в пълния им блясък! Галина Стоянова, както пишете се оказа реваншист, човек който ще гони до дупка политическите си опоненти, които са им подчинени в общината.

Може ли такова нещо бе? Големи жени с огромни заплати, а се наредили там като на театър. Ами вие сте на сцената бе, уважаеми госпожи! Вас гледат всички. Не сте зрители на някакво шоу в еротичен бар.

Аз следя сесиите по телевизията отдавна, по времето на господин Дамянов нямаше такова нещо. Даже съм влизал веднъж вътре в залата, когато ставаше дума за канализацията под гарата. Седеше си кротко човекът, слушаше и даваше мотивирани изказвания по всеки въпрос. Ще го търсим сега, ама нейсе! Някакви момиченца, чието име никой в града не знае, се хилтотят като на лингурска сватба. Бели, напудрени, червени! Това на какво прилича? Срамота!

Като ги знам какви са сегашните жени, убеден съм, че обсъждат дупетата на съветниците, повечето мъже. Пък защо не и дупетата на съветничките от конкуренцията. Нали са жени, обичат да злословят.

Много ми е интересно каква би била реакцията им, ако съветниците стояха в цял ръст на същото разстояние от тях, само че обърнати с лице към тях. Тогава какво щяха да им обсъждат, щяха да се кикотят ли, или да им се червят от нещо по-издуто?

Употребявам тия думи, защото съм убеден, че последното нещо, на което трите кметици се смеят, са думите на изказващите се. Как никоя от тях, с изключение на главната, не се изказа нито веднъж. Нито веднъж не ги чухме какво мислят, какво правят, за какво са сложени да се хилтотят там. май само, за да им дават заплата. За да се смеят по телевизията.

Но както е казал народа, който се смее последен, се смее най-добре. дотогава болен здрав ще носи, то се е видяло.

Амаха, стига мискинщини!

 

Бай Денчо

 

Материалите в „Новини от вас“ се публикуват без редакторска намеса!!!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram