Джамал се връща на бял кон

Клетва като общински съветник в Казанлък положи Джамал Папарланов. Той влезе в местния парламент на мястото на Михаил Михайлов от БДЦ, който бе назначен за  заместник – кмет в Община Казанлък. Близо 10 години Папарланов е общински съветник. През 2008-ма година влезе, като представител на ФАГО. Следващият общински съвет Джамал Папарланов, бе представител на „Лидер“ в местния парламент. На последните местни избори със 178 преференции от листата на БДЦ Джамал бе четвърти по резултат на вота след Станчо Леков, Михаил Михайлов и Георги Пенчев и така остана извън състава на местния законодателен орган.

Джамал Папарланов, през годините е определян, като един от най-дейните общински съветници в Казанлък и най-редовният член при работата на постоянните комисии и при провеждането на заседанията на съвета.

Въпреки това Папарланов почти не е вземал думата за изказване в общинския съвет.

Занимава се с частен бизнес. Притежава няколко търговски обекта и е съдружник в местни търговски представителства.

Джамал Папарланов на бял кон

В Общинския съвет Папарланов поема зам. Председателското място в комисията по „Европейски въпроси и бизнес среда“,  ще бъде и член на ПК по икономика, бюджет и финанси. 12784618_10208823482090228_900784621_n

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram