Благотворително за децата с увреждания в Казанлък

За втора година Фондация „Сийдър“, под патронажа на кмета на град Казанлък Галина Стоянова, организира Благотворителен концерт, посветен на деня на жената 8-ми Март. Идеята на това събитие е да бъдат подкрепени деца и младежи със специални потребности, да се разкаже за хора, организации и институции, които работят с тях и за промени, които се очаква да се случат в живота им. Това включва развитие на действащи и откриване на нови социални услуги в общността.По време на концерта ще бъде отчетено как са използвани събраните средсва от миналогодишния концерт.
Тази година целта на организаторите на благотворителната проява е да бъдат събрани средства за „подемник“, който да послужи на децата в инвалидни колички от Дневния център за деца с увреждания в Казанлък , за да могат те да се придвижват по етажите безпрепятствено.
Концертът ще се състои на 8-ми март в кино“Искра“ в 19.00 часа . В концерта участие ще вземат Вокална студия „Искрица“, Младежка театрална група при читалище „Искра“ , Общински детски комплекс „Св.Иван Рилски“, Детски фолклорен танцов ансамбъл „Арсенал“, а след официалната част самостоятелен концерт ще изнесе и софийска джазбанда.
Билетите се продават в Информационния център на улица „Искра“ и на място в кино „Искра“,

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram