Избраха логото на  Българския географски фестивал – Казанлък 2016

Пет национални и три регионални конкурса са сред събитията, предшестващи Българския географски фестивал – Казанлък 2016, който ще се проведе на 16 и 17 април. В зависимост от темата, в националните конкурсни прояви могат да участват студенти, ученици, учители, български ученици в чужбина и всички любители на географията. Вече е ясен победителят в един от регионалните конкурси – за лого на Българския географски фестивал – Казанлък 2016, съобщава geograf.bg. Това е десетокласникът от НГПИД „Акад. Д. Узунов“ Николай Найденов. Останалите конкурси, обявени за региона, са за промоционален видеоклип на фестивала и за географски постери на тема „В Долината на розите и тракийските царе” .

На  15 март 2016 г. изтича крайният срок за подаване на заявления за участие във фестивала, а до 31 март е срокът за изпращане на материалите за участие в националните конкурси.

Участието във фестивала е безплатно и става с регистрация на Българския географски портал – Географ БГ чрез онлайн заявление– индивидуално (като гост) или отборно (за ученическо състезание).                /На снимката: логото на  Българския географски фестивал – Казанлък 2016/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram