Пресс тв научи „скобаджиите“ да лепят правилно стикерите

След поредица от статии на тема кратковременно паркиране в сайта на Медийна група „Вис виталис“, третиращи нередности и пропуски в работата на звеното, контролиращо временното паркиране на автомобили в Казанлък, най-сетне въпросните служители, популярни сред съгражданите ни като „скобаджиите“, се научиха да спазват т.4 на ал.3 на чл.27 от  Наредба №30:

„На предното стъкло на автомобила се поставя съобщение за водача, че автомобилът е блокиран, с указания за реда за освобождаване му“.

До скоро „скобаджиите“ пренебрегваха разпоредбите на точката от Наредбата за движението на превозните средства на територията на община Казанлък и лепяха стикерите на стъклото на шофьорската врата на колите.

Граждани алармираха медиите ни, а екипът ни направи няколко проучвания, с които разкри нарушението и настоя наредбата да се спазва.

Очевидно е, че от известно време има известна промяна в поведението на „скобаджиите“ по отношение на лепенето на стикерите. Остава да разберем дали е възможно и квитанциите за санкциите да бъдат изпълнени в духа на закона, както е в другите български градове и да получат холограмен знак за истинност?

IMG_20150129_105858 (1)

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram