Цацаров да разследва Павел баня – Видео

Сотир Цацаров да направи пълна проверка дейността на администрацията в Павел баня и кмета Станимир Радевски за 4-те мандата управление. За това настояват общински съветници от ДПС, ГЕРБ и БСП. Шендоан Халит заяви, че е притеснен от това Павел баня да понесе тежки финансови искове заради сделката с продажбата на плувния комплекс в Павел баня.

https://www.youtube.com/watch?v=xp-A1Zbg7Ps

Председателят на общинския съвет Шендоан Халит заяви, че местните парламентаристи, очакват сериозни финансови сътресения в общината.

https://www.youtube.com/watch?v=vR2HQjINQuQ

Общинска администрация не внася коректни документи не бламираме бюджета. Напротив подложени сме на тормоз с постоянното нарушаване дейността на съветниците по време на работа с граждани извикани от кмета. Ние също може да организираме групи, но няма да го направим заяви Шендоан Халит.

https://www.youtube.com/watch?v=pApAyKGB-vs

Администрацията в Павел баня обори абсолютно всички нападки от страна на общинския съвет. Темата с продажбата на плувния комплекс в града е изключително стара и тук нещата предстоят в развитие, коментира заместник кметът Йорданка Енева. Единствената част в която администрация и общински съвет са единодушни, че трябва да върнат атрактивното съоръжение в активите на общината.

https://www.youtube.com/watch?v=srvw_4S1JYY

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram