Община Казанлък получи отличие от „Ваканция & СПА Експо 2018“

Община Казанлък бе отличена в категорията „Иновативно представяне на туристическа атракция“ по време на 35-то издание на Международната туристическа борса „Ваканция & СПА Експо 2018“, което се проведе в София. Това е единственото отличие, връчено на община от всичките общо седем категории и пет награди по време на изложението за участници в престижната туристическа борса.
Със съдействието на Исторически музей „Искра“ и Народно читалище „Искра – 1860“, на фона на традиционна розоварна и кантора на казанлъшки розотърговец, Казанлък очарова със своя щанд посетителите със цветното присъствие на своите юбилеи през 2018г.: 115-те Празници на розата, 50-та Царица Роза 2018 и 100г. лютиерство в Казанлък.

Впечатляващата презентация за Розовата долина включваше и филма на арх.Пламен Мирянов за Долината и това донесе мигновено покани за участие на Община Казанлък във филмови фестивали.

Посетителите на щанда на Долината на розите и на тракийските царе имаха възможността да застанат пред професионалния обектив на фотографа Макс Буковски заедно с Царица Роза 2017 Цветелина Илиева и да запазят емоционален спомен от срещата си с нея.

Честито на казанлъчани и благодарности към всички, допринесли за отличното представяне на Община Казанлък по време на „Ваканция & СПА Експо 2018“!

Пресцентър на Община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram