ВАС обяви сделката за плажа в Павел баня за нищожна

Община Павел баня продължава да работи без приет от Общинския съвет бюджет за 2016 година. Това потвърди в интервю за Радио Стара Загора кметът Станимир Радевски. За последно проектът бе разглеждан от Общинския съвет на 5 февруари. Тогава местните старейшини поискаха кметът и  администрацията да представят преработен или нов бюджет до 10 февруари, уточняват от Радио Стара Загора.

Нямам никаква представа кога ще се състои следващото заседание, на което ще бъде обсъждана темата“, коментира пред Радио Стара Загора кметът на община Павел баня Станимир Радевски.

Пред радиото Радевски обяви още, че предстои да бъде взето решение и по другия казус, появил се след като Върховния административен съд обяви за нищожна сделката за плажа в община Павел баня. Сагата продължава вече три години, а в началото на февруари 2013 година Радевски дори бе задържан за 72 часа с обвинение за длъжностно присвояване. Отношение по темата ще вземат и представители на Общинския съвет на Павел Баня, които днес в 11,00 часа ще се срещнат с представители на медиите.

Очаквайте повече информация след пресконференцията.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram