Двама братя пребиха до смърт майка си в Казанлък

Драмата се случила малко след полунощ днес. Двамата братя близнаци Николай и Захари, живеели с майка си Веселина на вторият етаж в блок на улица „Вожели“8. Не е ясна причината за побоя. Възрастната жена е била откарана в изключително тежко състояние в казанлъшката болница с множество черепно-мозъчни  контузии.

Жената е починала от травмите си.

Двамата братя са задържани от полицията.

Съседи коментират, че двамата братя от години буквално тероризирали живеещите във вход „В“ на блока. Тяхното поведение било причина няколко съседи да напуснат апартаментите си.

Жилището, в което живеят двамата нямало ток, нито вода. Има множество видими следи от многократни пожари в апартамента, от който се разнася невъзможна „воня“.

Също съседи, които са подавали безброй жалби срещу агресивните близнаци, коментират, че изхвърлят торбички с фекалии в градинката зад блока, където наистина се виждат дузина такива.

Съседи споделиха, че преди около 5 години, двамата братя по същия начин пребили до смърт бременната си сестра. Първо починало нероденото бебе, след това и сестра им.

Около 35 годишните близнаци живели в апартамента завещан от баща им, който починал преди години.

Единият от тях се хващал за кратко на работа като общ работник във фабрика „Хидравлка“. Преди време в нея работила и майката. Другият, според съседи бил с психични отклонения и не е работил.

Снимки presstv.bg

/Блокът, входната врата, терасите на апартамента и градинката пълна с изхвърлени боклуци и торби с фекалии/IMG_3725 IMG_3727 IMG_3728 IMG_3736 IMG_3738 IMG_3743 IMG_3744

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram