Бившият вече губернатор на Стара Загора уредил любовница с апартамент

Инженер Георги Ранов продава ведомствено жилище на счетоводителката в областната управа Светла Славчева, в което живеят на семейни начала.

Жесток конфликт на интереси с интимен мотив се вихри в Областната управа на Стара Загора, научи „Таблоид”.

Губернаторът Георги Ранов, назначение на Реформаторския блок, продава ведомствен апартамент на своята любовница Светла Славчева, която пък е счетоводител в областната управа, алармираха пред вестника потресени чиновници. Преди две години Ранов се залюбил със секси блондинката, малко след като тя се върнала на работа от майчинство.

Чувствата били толкова силни, че двамата изоставили половинките си и се развели официално. Малко след като уредили любовната драма, Ранов отпуснал държавен ведомствен апартамент на Славчева, в който двамата заживели на семейни начала.

За капак в момента реформаторът е подготвил документацията по продажбата на държавното жилище на своята изгора. Сделката е документално неукорима, защото Светла Славчева надлежно е подала молба да закупи апартамента. Като отчетем обаче фактът, че купувачът и продавачът са на практика семейство, установяваме, че смяната на собствеността на държавния имот е плод на сериозен конфликт на интереси, от който трябва да се поинтересува прокуратурата.

24news.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram