Чергев с хеттрик, Стоичков с други два гола за разгрома на „Трявна“

В поредната си контрола за зимата „Розова долина“ записа разгромна победа на стадиона си в Казанлък с 5:0 над футболния тим на Трявна.
При доста инертно първо полувреме, при което бе отбелязан единственият гол, дело на Иван Чергев от задна ножица, през вторите 45- минути младият нападател на „розите“ стигна до хеттрик, а за изразителната головата разлика приносът е на Николай Стоичков, който отбеляза други две попадения във вратата на гостите. Още един нов футболист направи своята поява пред публиката на „Севтополис“ – Иван Дениславов. Той е възпитаник на великотърновския „Етър“, срещу който „розите“ излизат в поредна контрола тази събота от 14:30 мин.
Със сигурност, срещата на двата тима ще противопостави нови и бивши състезатели на „Розова долина“, в дългоочаквания двубой, който се очертава да предложи много повече класа в играта за феновете. С екипа на търновци се очаква на стадион „Севтополис“ да се появи и казанлъчанинът Иван Колев, който вече се радва да почит и уважение сред новите си съотборници, след успешни изяви в контролите. В последната, срещу  свищовския „Академик”, 19-годишният нападател се отличи с два гола и получи похвала от новите си шефове за перфектната си форма в предсезонната подгоговка.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram