ММA Гала вечер

Гала вечер под мотото „Да на спорта, не на насилието по улиците“

– Дата –  9 февруари,

– място – зала „ДЗУ“, гр. Ст.Загора

 

  1. Финални сериий на международния турнир GIRL POWER(професионален турнир по К-1) на 9 февруари, зала „ДЗУ“, гр.Ст.Загора. Победителките от всички турнири GIRL POWER ще се изправят във финалния сблъсък в кат. до 60кг. в гр.Стара Загора.

2.Рейтингов професионален мач по правилата на ММА между Мариан Димитров(спортист на годината-2017 на Стара Загора) и бившият боец от UFC,  с 30 професионални мача, бразилеца Амилкара Алвеша.

  1. Два мача по правилата на К-1 с участие на представители на „Глори Про Тийм“ Ст.Загора срещу противници от Русе и Козлодуй.

Цялата Гала вечер ще бъде излъчена пряко по френската телевизия „SFR SPORT 5“ , която се разпространява в Западна Европа и цяла Африка. Освен това турнира ще се излъчва и на живо в България по новата спортна телевизия „B1B ACTION“ TV.

Прякото предаване ще стартира с промо видео клип на град Ст.Загора. С излъчването в цяла Европа и Африка се надяваме да популяризираме град  Ст.Загора, като туристическа дестинация и град в който се провеждат големи спортни събития.

Турнира се организира със съдействието на Община Стара Загора.

Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и Българска федерация по ММА ще назначат реферски наряди за мачовете формат К-1 и ММА.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram