Назначиха Михаил Михайлов за финансов зам.-кмет, освобождават Маргарита Илиева от Данъчното

Финансистът Михаил Михайлов от днес заема длъжността заместник кмет в ресор „Икономика, инвестиции и собственост“, съобщи пресцентърът на Община Казанлък.

От днес не е на работа директорът на Дирекция „Местни данъци и такси“ Маргарита Илиева, която има повече от десет години стаж на позицията. Тази дирекция бе преименувана на „Местни приходи“, вероятно ексслужителка на Данъчното се връща обратно след кратко пребиваване на работа в казанлъшка банка, за да оглави единия от двата отдела.

Новият зам.-кмет Михаил Михаилов е завършил магистратура „Финанси“ във Великотърновски университет „Св.Св. Кирил и Методий“. През годините той е работил в „Общинска банка“ АД, гр. Казанлък като счетоводител, а по-късно и като търговски пълномощник. Последната месторабота на новия заместник кмет на Общината е на позицията регионален застрахователен представител за ЗАД „ОЗК-Застраховане“АД, уточняват от общинския пресцентър.

В обшинска избирателна комисия предстои с гласуване Михаил Михайлов да бъде освободен от длъжността общински съветник от групата на БДЦ, където той бе в комисията по икономика, бюджет и финанси.

В ресорите на Михайлов като зам.-кмет се включват отговорностите за дирекция „Местни приходи“, дирекция “Финанси и бюджет“ и отдел“ Икономика по управление на собствеността“.

 

08.02.2016 г.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram