Теодора Иванова във фейсбук: Според ГЕРБ казанлъшките родители нямат нужда от финансова подкрепа

Според местните представители на ГЕРБ, да предоставяш финансова помощ за новородено при определени критерии било дискриминационно и незаконно.
Пак според тях казанлъшките родители нямат нужда от финансова подкрепа. Да, парите не възпитават децата, не носят и любов, но когато влезеш в аптеката, за да купиш лекарства и установиш, че разполагаш с 24лв, от нужните 56лв, парите някак си придобиват значение.
Вярвах, че разумът ще надделее и ГЕРБ ще подкрепят повишаване на основните работните заплати на медицинските сестри в детските ясли над смешните 10%, както и мерките, които предложихме за привличане на нови кадри в системата. Е да, ама не…

Не разбирам и мотивите на онези съветници от ГЕРБ, жители на Енина, които гласуваха против ремонта на покрива на здравната служба, само защото предложението дойде от БСП, както и кмета на Енина, който предпочете да замълчи.

Не разбирам и председателя на групата на ГЕРБ в местния парламент, хористка в СХ „Петко Стайнов”, дългогодишен член на читалище „Искра”, която подчини политическото си изказване в убеждаване на съветниците защо не трябва да се подкрепи газифицирането на читалището и общинската библиотека.


И все пак, след този дебат си тръгнах с чиста съвест, дали това обаче важи и за колегите съветници от другите политически партии!?

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram