Казанлъшки DJ поиска ръката на известна фолклорна певица

Казанлъшкият DJ Смилян Караганчев заби коляно на малдивския пясък и поиска ръката на красивата певица Миглена Динева, която е половинката от дуета сестри Диневи. Двамата са на екзотична почивка на остров „Киха“, където се радват на спокойствие и уединение.

Смилян не случайно е избрал тази дестинация, защото другото име на Малдивите е рай. Двамата са заедно от по-малко от година, но са много щастливи и се обичат истински, споделиха техни близки и приятели.

Миглена Динева заедно със сестра си Диляна, са един от най-харесваните фолклорни дуети в цяла България. Техните песни са едни от най-предпочитаните във фолклорните среди и се радват на голям интерес. Самата Меги сподели пред сайта на Planeta TV:

Нетърпелива съм да споделя, че тук, на Малдивите, където реалността надмина представите ми за прелестни гледки и където прекарвам най-романтичната си ваканция, ми се случи да преживея най-прекрасната изненада – човекът, с когото ме събра любовта – Смилян, ми подари… пръстен!“

Смилян е част от радио Вис Виталис от самото създаване на медията и всички негови колеги и приятели му пожелаваме дълъг и изпъстрен с щастливи моменти живот с неговата избраница.

И както се казва на индонезийски „Mencintaimu“ /Обичайте се/


Последвайте PRESSTV вече и в Telegram