Г-жо Павлова ,97 лева е твърде ниска цена за винетен стикер! Аз Ви предлагам винетката да бъде минимум 156 лева.

На редакционната ни поща пристигна отворено писмо на гражданин, активно участвал в протестите в последните три месеца. Прилагаме го по-долу без редакторска намеса:

„ОТВОРЕНО ПИСМО

от участник и организатор на протестите в гр.Добрич и гр. София

Изминаха три месеца от както протестираме, но до момента ефекта е нулев. За този период от време, на мен ми прави впечатление, че едва 1% от гражданите на Република България излизат да изкажат своето недоволство. Това ме навява на мисълта, че само 1% са недоволни и неудовлетворени. Останалите 99% са явно хора доволни от доходите и от системата, от данъци и налози, от сметки за ток и вода, от цените на горивата и храната и т.н. Затова следвайки тази хронология аз стигнах до следния извод:
Не си заслужава да излизаме по улиците и да протестираме след като болшинството от хора са задоволени и удовлетворени. Не си заслужава да си губим времето, енергията и средствата, които влагаме в едно такова мероприятие и начинание. Не си заслужава да се хабим за хора недоволни и вечно критикуващи, не си заслужава да си излизаме с имената и лицата и да ставаме трън в очите на власт имащите и всички негативи да са за наша сметка.
Затова аз предлагам този 1% да се запътим към терминала 1 или 2 на летището, а останалите 99% да си останат в България.
Обръщам се към Лиляна Павлова: Г-жо Павлова ,97 лева е твърде ниска цена за винетен стикер! Аз Ви предлагам винетката да бъде минимум 156 лева.
На Министър Москов му предлагам: Малко е здравната осигуровка да се заплаща само за последните 5 години, както е и малка месечната вноска за здравно осигуряване. Предлагам Ви месечно да бъде поне 40-50 лева!
На КЕВР предлагам да се вдигне водата в цяла България и да се уеднакви навсякъде, като за 1 кубик вода да се заплаща поне 5-6 лева, същото предлагам и за цената на тока – да бъде минимум 0,40-0,50 лева за киловат на битовите потребители!
Предлагам и данъците да бъдат увеличени, горивата да се вдигнат, хляба да стане 2.00 лева и ако нещо по съществено съм пропуснал, то моля да бъда извинен, но ще Ви кажа и това което съм пропуснал да се увеличи поне със 100%!
Благодаря на всички протестиращи от всички градове, с които бяхме заедно през тези три месеца и се извинявам на всички на които сме им създали неприятности или неудобства с нашите протести!“

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram