Обществено обсъждане и анкета за подготовката на проекта за Интегриран план за градско възстановяване на Стара Загора

Община Стара Загора е в процес на изпълнение на проект за Подготовка на Интегриран план за градско възстановяване и развитие за град Стара Загора по Оперативна програма „Регионално развитие“.
В тази връзка се организира широко обществено обсъждане за коригиране на предложените зони за въздействие, в съответствие с изискванията на Оперативна програма „Регионално развитие“, което ще се проведе на 28 Януари 2013г. /понеделник/ от 17.30ч. в зала „П.Р.Славейков“ на общината.
За изработването на Интегрирания план на Стара Загора е необходимо гражданите да изразят мнението си по ключови теми, свързани с развитието на града. От Община Стара Загора призовават жителите да бъдат активни и да отделят част от времето си, за да отговорят на поставените в специална анкета въпроси.
Анкетата може да бъде попълнена онлайн на адрес: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dHRvUGMyMHNGU0Q0VE9nRWVRQmpqVFE6MQ
Формулярът на анкетата може да бъде изтеглен и от сайта на община Стара Загора http://www.starazagora.bg/ и изпратен по пощата.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013 г., съфинансирана от Европейския съюз.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram