Мартин Грашев влиза в управлението на колоездачния съюз

Доскорошният състезател на „Несебър“, казанлъчанинът Мартин Грашев, е назначен за генерален секретар на Българския колоездачен съюз /БКС/, съобщава сайтът на съюза.Това е станало на заседание на Управителния съвет на БКС на 15 януари 2015 г. в Стара Загора. Евгени Балев, състезател на сливенския клуб „Сините камъни“, е определен за отговорник за националните отбори и за „директор на Международната колоездачна обиколка на България“ на мястото на Веско Михайлов.
Петър Евстатиев, бивш бегач на „Бургас“ става отговорник на направлението „планинско колоездене“.

Управителният съвет е решил председателят на БКС Петър Бончев и заместникът му Николай Колев оттук-нататък да не бъдат ангажирани с административни, а предимно с „представителни функции“.
Приет е и проекта за бюджет на БКС за 2015 г. от 800 хиляди лева, който се очаква да бъде одобрен от Министерството на младежта и спорта до 10 февруари т.г.
Утвърден е състезателният календар на БКС за 2015 г., като на генералния секретар е възложено да организира вътрешноведомствена финансова ревизия и да сформира щатен административен екип от четирима души.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram