Дечко Пейчинов е новият директор на Автотранспортната гимназия в Казанлък?

По информация на Пресс ТВ от отлично информирани източници на поста директор на Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт днес е назначен Дечко Пейчинов. Все още никой, нито от училището, нито от Регионалния инспекторат по образованието, не желае да потвърди. Но и никой не отрича за назначението, което светкавично се случва само ден след отстраняването на дългодишната директорка Радева.

Както само и единствено Пресс ТВ съобщи, вчера внезапно на досегашната директорка на гимназията Валентина Радева бе връчено от представители на РИО предизвестие за уволнение. Тези дни по същия маниер-мълниеносно и неочаквано, предизвестие бе връчено и на директорката на училището в Зимница. През ноември подобна съдба сполетя и вече бившата директорка на школото в Николаево, там дори ученици и учители съзряха политически акт и се вдигнаха на протест в защита на шефката си.

Дечко Пейчинов е дългогодишен преподавател в „Автото“, както го наричат казанлъчани.

Активен член е на местната структура на партия ГЕРБ, беше кандидат за общински съветник на последните местни избори през октомври 2015 г.

На снимката: Валентина Радева, досегашен директор на „Автото“ /вляво/, кметът Галина Стоянова и /вдясно/ новоназначеният директор Дечко Пейчинов.

Снимка: архив

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram