Голмайсторът на „розите“ Иван Колев е на проби във „Верея“

Водач на голмайсторската листата е футболистът на ФК „Стара Загора“ Пламен Иванов с 12 попадения. За съжаление, неговият тим се отказа от участие в първенството, но нищо не пречи той да продължи да вкарва, ако бъде картотекиран в някой от останалите 15 клуба на югоизток.
В челото на листата на голмайсторите на Югоизтока е младият нападател на „Розова долина“ Иван Колев с 8-те си попадения за есенния полусезон, колкото има и футболистът на „Асеновец 2005“ Александър Стойчев. Двамата си поделят третото място, а втори след лидера в класацията е представителят на пловдивския „Евроколеж“ Георги Куртев.
Междувременно, от втородивизионния „Верея“ съобщиха, че футболистът на „Розова долина“, както и други петима от понеделник са на  проби с отбора на клубната база „Трейс Арена“. Те ще тренират известно време с отбора, за да може старши-треньорът Радостин Кишишев да прецени качествата им.
Старозагорци вече разчистват терена, върху който ще бъде изградена новата модерна трибуна на клубната база на ФК „Верея“. До няколко дни бетонът ще бъде изкъртен и извозен, след което започва същинската част по изграждането на трибуната, която е по проект. От ръководството на “ Верея“ заявиха, че според проекта, новата трибуна ще бъде за 2 000 места, с козирка и официална ложа за 50 места. Предвижда се построяването на съблекални, фитнес и спа център, заседателни зали, кафе и др.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram