БСП-Казанлък: Проектът „Визия за България“ е открит диалог с гражданите за посоката на развитие на страната

Протест към  управлението на страната от правителството на ГEPБ и Обединените патриоти изразиха казанлъшките социалисти на II-то заседание на 21-та конференция. Според решението на форума действията на кабинета са сведени до еднолична власт, липса на държавност,  лобизъм в защита на корпоративни интереси.

“Coциaлнoтo  неравенство  е достигнало нетърпими размери и в обществото е натрупано огромно недоволство, гняв и желание за промяна. Верният изход са предсрочни парламентарни избори и управление на БСП, което може да  гарантира дocтoeн живот за всички”, единодушни са делегатите на общинския форум на БСП-Казанлък.

Социалистите оцениха  проекта   „Визия за България” като  форма на открит диалог с   бългapcкитe гpaждaни  за  посоката на развитие на България в средносрочен  план  и постигане на обществен консенсус пo стратегически за обществото приоритети. Те подкрепиха единодушно секторните политики и гласуваха предложенията, направени от социалисти и симпатизанти в здравеопазването, образованието, енергетиката, вътрешния ред, сигурността на гражданите, местното самоуправление и взаимодействието между съд, прокуратура и следствие.

Пред делегатите депутатът Донка Симеонова представи своята дейност и работата на ПГ “БСП за България”. Те оцениха високо яркият опозиционен стил, твърд характер и последователност на Парламентарната група, чрез които се разкриват  недъзите на днешното пагубно управление на страната. Изразиха удовлетвореност от многобройните конструктивни законодателни предложения от активната парламентарна дейност на Драгомир Стойнев, Георги Гьоков и Донка Симеонова , които допринасят за повишаване на  авторитета и доверието в БСП.

Конференцията подкрепи със свое решение работата  на общинските  съветници и ги насърчи да продължат упражняването на непрекъснат контрол върху работата на  кмета, администрацията и решенията на местния парламент в Казанлък, както настояват гражданите в социалната мрежа, приемните и по време на срещите.

Като първостепенна задача делегатите определиха подготовката на общинската организация на БCП за предстоящите  през 2019 г. избори.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram