Детелин Маслов бе поканен в екипа на Херо, утре ще лети за Анталия

Казанлъшкият кондиционен треньор Детелин Маслов бе поканен да попълни треньорския екип на Димитър Димитров-Херо в казахстанския „Иртиш“, който стартира от края на седмицата своята зимна подготовка в курорта Анталия. Маслов ще помага на Херо и Петър Колев, които са подписали нови договори с казахстанците. Бургаският специалист за пореден път се довери на казанлъчанина. Тяхното лично приятелство и професионална дружба датират от 15 години. Маслов бе редом до футболния спец и по време на неговите ангажименти с клубове от Русия, Обединените арабски емирства и в бургаския „Черноморец“.

Утре българските треньори ще летят за Турция, а престоят на отбора в Анталия ще продължи до март. Условията за подготовка в популярния курорт са отлични, съобщи за новините на сайта presstv.bg самият Маслов, който в момента е в Бургас. По това време на годината в Казахстан температурите падат под – 30 градуса и шефовете на клуба са предпочели футболистите да тренират при по-добрите условия.

Детелин Маслов е един от най-изтъкнатите кондиционни специалисти в България. Той бе и дългогодишен личен треньор на националната състезателка по лека атлетика, а днес треньор в Казанлък Петя Пендарева.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram