В очакване на общинския пъзел

След като официално бе обявен новият главен архитект в Община Казанлък, в очакване оставаме за другата важна общинска фигура, чието име все още тъне в неизвестност заместник кметът по финансите.

Новоназначеният главен архитект е роденият през 1946 година Георги Стоев. Той заема мястото на бившия главен архитект Иво Недялков. Стоев близо 20 години е работил в Националния институт за паметниците на културата, а от 2010 г. заема длъжности в Главна дирекция „Инспекторат за опазване на културното наследство“ в Министерство на културата. От 2011 до 2013 година Георги Стоев е заместник министър в Министерство на културата.

За нареждане на общинския пъзел се очаква името на финансовият заместник кмет на Общината.Като цяло летвата на новите и очаквани назначения е вдигната твърде високо. Бивш заместник министър ли ще бъде новият зам кмет на Казанлък?

Името все още не е обявено официално, но се очаква това да се случи съвсем скоро, с което ще се нареди окончателно  пъзела на новите назначения в общината, след като бе приета структурата от местния парламент.

Неофициално се коментира, че ще бъде предложен пост на общински съветник  в общинска администрация.

Продължава и тенденцията служители, назначени от предходни кметове в Община Казанлък да напускат „помолени“ или по взаимно съгласие.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram