Сърфирате ли на аванта с жп Г(ара)ЕРБ-Казанлък?

Стъпвайки на гарата, може да си зададеш въпроса къде си всъщност? Първият възможен отговор е във филиал на политическа партия ГЕРБ, в железопътния център на ГЕРБ в Казанлък, или може би дори гарата е на ГЕРБ!

Оказа се, че местното ЖП е снабдено с най-добрия интернет в планетарната орбита на Земята. Защо най-добрия ли? Защото всичко направено от ГЕРБ е най.
Любителите на facebook и всички други социални мрежи могат свободно да се насладят на безплатни Wi-Fi връзки на казанлъшката гара, като JP GARA GERB FREE” , “JP GARA GERB FREE 1’’, ‘’JP GARA GERB FREE 2’’.

Защо на тези връзки за кънектване трябва да пише „GERB” си остава сложна задача с лесно решение.
Явно местната структура на ГЕРБ е решила, че с този си вид реклама ще получи одобрението на всички съграждани и те доволно ще потриват ръце, че са ползвали Wi-Fi на аванта. Както се казваше в онзи израз за Агнето и Вълка.

Това със сигурност не е първата подобна проява на безплатен интернет, спонсориран от герберите. Помним в миналото и за други подобни връзки, на които пишеше „MP GERB”
Няма нищо лошо в това да предоставяш подобна услуга, но защо по този натрапчив начин ни се показва политическата причина за свободното сърфиране!
И наистина бих си задал въпроса гарата на ГЕРБ ли е или на хората?
[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=N8WDSQqEmCw&width=640&height=390[/embedyt]

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram