Новини от вас: Нежелана покана от ГЕРБ за протестен митинг

Неочаквано получих SMS от ПП ГЕРБ в който, те ми съобщават – заявяват, че ще се проведе митинг и е организиран транспорт до Пловдив в събота. Не знам от къде са взели номера ми, но с тези си притеснителни действия, които извършват срещу мен, аз считам, че те ме задължават да изпълня това тяхно „желание“/Това го заявявам, защото им познавам методите на работа в такива случаи/.

Искам да кажа на господата Бойко Борисав и Цветан Цветанов, че когато ние обикновените граждани на Република България имахме нужда от тях, затова, че техни корумпирани висшестоящи служители, бивши областни директори на МВР в тяхното управление, нахлуваха в имотите ни, нарушавайки законите, като заплашваха, обиждаха и тормозеха семействата ни, тогава тези двама лидери на ГЕРБ ги нямаше, въпреки, че всичко това достигаше до техните уши по законен, канален ред. Дори Цветанов с най-голямата си наглост, излизаше на трибуната на парламента и заявяваше, че ние, обикновените граждани сме престъпници, с цел да прикрие извършените престъпления на своите весшестоящи, корумпирани служители срещу народа.

Сега мога да кажа, че желая да се даде шанс на това правителство, което ни управлява в момента, защото не желая да ни управляват корумпирани министри и мутри!

Потърпевш от незаконните действия на корумпираните служители по високите етажи от ПП ГЕРБ

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram