Новини от вас: Съвет към младоженците в Казанлък: Внимавайте да не попаднете на г-жа Мара Пеева от ГРАО!

Ние сме Станимир и Миряна Петрови.
Като всички младоженци, и ние дълго и с трепет се готвихме за най-щастливия ни ден – сватбеният.
Събитието бе насрочено за 26 октомрви 2013 г. в ресторант „Лагуна“ за 18 часа. Спазихме указанията на общинската служителка от служба ГРАО Мара Пеева: ние и всички гости да сме на мястото 15 мин. по рано – в 17.45ч. В уречения час гостите бяха настанени в заведението, а ние с близките ни трябваше да изчакаме госпожата пред входа, за да ни въведе тържествено вътре. И тук започнаха нашите разочарования:
– Тъй като ритуалчикът го нямаше, се наложи нашите гости да звънят в Общината и да търсят някой, който да го замести.
– Г-жа Пеева закъсня с 45 мин., тя пристигна в 18.30 ч.
– Последва разправия, преди ритуала, в спор за уговорения начален час /впоследствие видяхме, че и на заявката беше записан уговореният час – 18.00 ч./.
Не е необходимо да обясняваме какво ни причини тази жена, особено на съпругата ми, с която чакаме дете.
– Изумлението ни беше още по-голямо и достигна до степен на пълно възмущение, когато г-жа Пеева започна да води ритуала, но на няколко пъти обърка имената и фамилиите ни!!! Когато се обърна към съпругата ми, тя каза: „Госпожице, взимате ли господина до вас за ваш съпруг?“ А господинът до нея беше нашият кум… А на мен ми добави, освен моята фамилия, още една – Петков.
А накрая тя дори не ни обяви като семейство Петрови!

Като резултат от безотговорността и немърливото отношение на общинската служителка, освен нервите, помрачената радост и ядосаните гости, ние понесохме и материални щети, свързани с предплатеното време за заведението и за дисководещия.
Разбира се, ние направихме оплакване до кмета на Община Казанлък и очакваме отговор, вкл. и за предприетите административни и други мерки по отношение на г-жа Пеева. В зависимост от реакцията на кметицата, ще преценим как да действаме по-нататък. Но все едно – няма да оставим нещата без последствия.
А дотогава – един съвет от нас към всички, на които им предстои да сключат граждански брак: Внимавайте да не случите на г-жа Мара Пеева!

Развитие:http://www.presstv.bg/index.php?option=com_portal&view=article&id=36829

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram