„Новини от вас“: Все сме виждали графити, ама пък чак такива…!

Здравейте!

Все сме виждали графити, ама пък чак такива…!

Ето, това заснех днес в подлеза под гарата и да ви призная, възмутена съм от дъното на душата си.

Не съм фенка на Бойко Борисов, точно обратното – смятам, че не е добър държавник, но пък не смятам, че е предател и че се учи от Сталин. Просто – така може, така управлява и то защото ние самите го позволяваме. Едва ли авторът знае много за Сталин, за да прави подобни сравнения.

Другите гадости – за евреите, свастиката и т.н. – просто не мога да ги коментирам!

Чудя се само в чия глава се раждат подобни мисли, а съвсем не мога да си обясня кой и защо е внушил на този човек твърденията, които е изписал. Предполагам, че или не е бил в пълно съзнание, или е израснал кой знае къде – само не в България.

Не зная дали е възможно и дали е в практиката на полицията да разкрива авторите на такива фашистки изстъпления по стените и то на места, откъдето минават много хора, но моля опитайте да информирате полицаите. Допускам, че все още не са видели тези надписи.

Най-малкото – огласете и покажете тези графити. Дано се стреснем и се замислим какви хора живеят сред нас! Това е пагубно!

Според мен, това са сбъркани хора-комплексари, които не намират друга подходяща форма да изявят себе си и собствената си „смелост“.

Диана С.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram