Новини от вас: Скандално! Защо г-жо Кмет не си вършите работата?

До кога! Колко още ще търпим безобразията сътворени от ромското население в България?
Защо при положение, че част от данъците, които плащаме отиват за заплата на Общинска полиция същата тази не си върши работата? Къде са полицаите? Нито един полицай не се вижда на работното си място, Улицата! Къде са въпросните органи, за да видят, че се извършват безобразия в центъра на гр. Казанлък. А всъщност по -важният въпрос е къде е кметът на града г-жа Галина Стоянова в този момент? Вероятно на хладо в офиса си в общината! Защо г-жо Кмет не си вършите работата? Нещо, за което обвинявахте предшествениците си!
Г-жо Стоянова, докато Вие си почивате на сянка в общината и не се вълнувате от проблемите на обикновените хора ромите вилнеят из града вършейки безобразие след безобразие! Нали точно Вие казахте, че ще сложите в ред безобразията в града, а нехаете за тях! На снимките се вижда как ромски катун е паркирал талига на паркинга зад пощата. До тук се понася гледката! Проблемът идва главно от това, че в талигата има кучета, които са оставени безстопанствено в нея и около нея! Въпросните животни не са с наморници и не са вързани! Ръмжат и лаят по хората, минаващи покрай тях! Минувачи се връщат щом се разлаят кучетата, а ромите нехаят! А и не виждат какво става, защото са заровили глави в контейнерите за боклук!
Г-жо Стоянова, защо подчинените ви полицаи не си вършат работата, която е да следят за реда по улиците на града ни! Нали за това службата се нарича Общинска полиция, която пряко е подчинена на вас! До кога ще търпим нехайството ви към работата?

Гневен жител на Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram