Какво може да направи една психично болна служителка на бизнеса ви? – Надя Крокева

След продължителен тормоз реших, да направя тази история публична, с цел да предпазя бизнеса и колеги, които един ден могат да попаднат на същия човек.
Лицето се казва Надя Димитрова Крокева. Контакт с нея, получих след едно от интервю, които проведох. Тъй-като изглеждаше приветливо и интелигентно момиче, реших да и дам шанс.
Не бяха изминали и два дни, след като се разделих с този „кандидат“ защото осъзнах, че приема наркотици постоянно. Разказа ми, че в семейството и има психично болни, осъзнах, че тя май също е такава. За тези два дни, обаче Надя Крокева успя да разбере доста за бизнеса ми, сътрудниците и враговете ми (конкуренти).
Истинската история обаче, започва близо половин година по-късно. Случайно разбирам (от клиент), че тя се е свързала с всички фирми в бранша и е дала списък с моите контрагенти с цел те да бъдат привлечени с по-добри цени. На тази нейна постъпка аз си замълчах, но броени дни по-късно ми звънят от ГДБОП – София. Викат ме, незнайно защо, когато отивам, разбирам, че Надя Крокева е подала жалба срещу мен за това, че съм бил „демон“ и съм и бил ровил в личния и живот като съм бил във фейсбука и. Аз за тази жена тъкмо бях забравил, но се наложи да си припомня. Последваха над 50 страници в чатове и СМС „кълнене“ по мой адрес, по адрес на децата ми, тя звънеше на мен и на колегата ми, звънеше и пишеше на съпругата ми.
Въпреки цялата тази история, бях посъветван от органите на реда да си мълча, и тя щяла да се „фокусира“ на някой друг. Да ама не. В последствие разбирам, че въпросната жена е подала всякакви възможни жалби срещу мен, както и сигнали към данъчни и други контролиращи органи за да ми изпрати анонимни проверки.
Последваха отново заплахи от нея, при което тя (а не някой друг според твърдения на мой приятел, който я е видял на входа) разпокъса кабелите за интернет и телевизия на входната ми врата. Отново реших да не пускам жалби и да си мълча.
Буквално дни по-късно, пристига репортер със скрита камера уж да се възползва от услугите ми. Към онзи момент не съм знаел че е такъв. В последствие разбирам, че репортерката е дошла от НОВА телевизия с цел да урони престижа на фимата ми и на мен, за повече информаация: ТУК. Репортера, по сигнал на Надя, без да прецени дали има основание, решава да пробва да подкупва, задава множество въпроси и създава множество предпоставки за извършване на административно или друго нарушение от бизнеса ми както и към мен лично. След (по мое мнение пълен неуспех от негова страна) въпросния репортер решава да си признае защо е при мен и кой му е сигнализирал. Твърди, че не му бил издаден касов бон както и самата услуга му била таксувана по-скъпо (все едно е подкупил), като услугата му е таксувана точно по ценовата листа, описана в сайта на бизнеса ми.
Още седмица по-късно – днес на 26/06/2019 след заплахи от Надя Крокева (че ще ми съсипе бизнеса) ми беше открадната с взлом от автомобила, техниката, с която работя, както и важни за мен бизнес документи.
С ужасно нежелание, вече принуден до край, повиках полиция. Съобщих за всички нейни деяния, както и приложих съответните скрийншотове от SMS и други съобщения със заплахи, които получавах от Надя.
След такава поредица от събития, смея да твърдя, че ще гоня до край справедливост, към тази личност.
Тази статия трябва да служи за сигнал към всеки, който има контакт с Надя Димитрова Крокева или фирмата и (която до колкото знам не извършва никаква дейност към момента) ФРОСТЕТ ХАУС ЕООД.
Няма да спра, да публикувам и защитавам истината докато този тормоз не престане.
Към статията прилагам много малка част от съобщенията отправени към мен.
Имам и нередактиран запис от охранителните камери в офиса ми, който при нужда, ще докаже ИСТИНАТА относно репортажа който би могъл да бъде излъчен манипулирано в медиите с цел да ме злепостави.
За защита на своя бизнес, както и на моите клиенти, към момента ще остана анонимен за читателите на PressTV.
Загрижен за обществото и бизнеса предприемач.
P.S. Надя Крокева ми писа от различни номера +44 7786848379, 0899907418 , под названието Nadya, @Jobdevelopers @лайнояд и др.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram